nu är snön här igen

hej på er där ute!

ja skriver väl lite idag.
har idag varit upp till vårdcentralen, då jag har världens drygaste hosta o ont i halsen. fick bara träffa distriktsköterskan, hon kollade i halsen. vara bara lite rött sa hon. fick inte ens träffa en läkare. snabbsänkan låg på 11 ska ligga under 8 så de var ju inga problem sa hon. blir de värre skulle jag komma igen.

Efter vårdcentralen så gick jag hem o ringde hundraåttioelva samtal kändes de som. ringde till rektor för dagis o frågade om sonny får gå kvar på dagis här i Smedjebacken när vi flyttat eftersom jag går i skolan här. var knga problem för deras skull, men skulle iaf ringa Ludvika o prata med dom också. sagt o gjort de gjorde jag. inga problem för dom heller. så hon skulle skicka hem ansökningspapper så jag får ställa mig i kö på förskolan åt sonny. och skicka in de så dom kan göra ett beslut om de.

även ringt min hyresvärd och fått artikelnr på tapeterna som jag måste fixa innan vi flyttar.

och självklart ringt avdelningen i falun ang operationen. skulle ringa dit på måndag igen. så hoppas på att de inte blir allt för långt fram med den operation.

och till råga på allt så vaknade vi imorse och såg att snön hade kommit. sonny blev glad, men inte jag. men men de ska ju komma mer snö om det stämmer.


fyra dagar emellan bilderna.

skriver mer nån annan dag.

puss och kram syns på stan

bildbomb:)

koncetration på hög nivå? lilla jag. mitt lilla hjärta sonny med tomten. mamma i bakgrunden. tuffingen själv♥ en som tycker om att göra miner. ..
jag, nyklippt. brorsan som klippte mig.
.aja det får räcka med dessa bilder. lite svårt att fixa detta via telefon.skriver någon dag.puss och kram syns på stan

RSS 2.0