Torsdag- Tråkigt väder

God morgon på er där ute!

Här har vi varit uppe sen strax före kl 6. Men Sonny vaknade vi 5 tiden. Åhh Trött är jag. Men jag får lägga mig när Sonny sover middag om han gör de vill säga.
Mamma och Alex åkte med bussen som åkte ca 6.10 imorse. Och dom är nu framme i Falun, så lycka till på operationen Alex.

Vid 7 tiden så åt vi frukost med Philip och han gick till skolan för ca 40 minuter sen så nu är de bara jag och Sonny och hunden hemma.
Så nu är de snart dags att gå ut med hunden i detta ruggiga väder. Går vändan upp mot byn så vi kan gå in på affären också. Glömde köpa sköljmedel igår. Har tvättstugan på eftermiddagen.

Så vad händer mer idag då? Ingen aning får bli en lugn dag idag faktiskt. Mår inte speciellt bra.
Täppt i näsan som bara den och fryser som f*n.

Nej nu ska jag ta fram kläder åt oss och få på oss de också sen är de dags att gå ut.

Puss och kram syns på stan

Onsdag- Kväller

Hej på er där ute!

Nu lånar jag mammas dator igen. Nästan så man blev kär i denna dator ju. Men förhoppningsvis så har jag en ny laptop snart:)

Vi åt mat tillsammans i dag och gott var det. Philip sa först att han inte ville ha nå med grädde men så smaade han och tyckte de var så gott.
Efter maten blev det kaffe för mig och mamma sen gick vi upp till lekparken en sväng så Sonny fick leka lite men gick därifrån ganska fort för Sonny var trött och så var han elak på de också.

Och nu ska vi snart titta på Big Brother:)

Så nu säger jag god natt.

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan

Onsdag- städat

Hej igen på er där ute!

Nu lånar jag mammas dator för hon tog med den hit så jag tänkte jag skulle passa på att testa den:P. Guud vilken bra dator måste jag säga. Vill också ha en sån här dator.

Aja iaf så tog vi sällskap med Carro och Sebastian till dagis och dom börja härja med varann direkt, roliga dom två haha.
Sen gick vi in på affären innan vi gick hem till mi och drack lite kaffe eller ja ganska mycket kaffe och så satt vi och prata om allt.
Sen när hon gick hem skulle jag till och börja städa då fick jag  ett sms av mamma att jag skulle sätta på kaffe haha. Så vi drack lite kaffe sen gick mamma och skulle fixa lite.

Så nu har jag dammsugat igen och även torkat golvena:) flitigt värre för mig:) så strax ska jag ta mig en promenad med hunden innan de är dags att hämta Sonny på dagis och så kommer pojkarna hit när dom slutar skolan.

Så idag blir vi många som ska äta hemma hos mig, men alltid kul med sällskap:)
Nej nu avrundar jag detta med att säga att jag skriver kanske mer ikväll:)

Puss och kram syns på stan

Onsdag- Morgon

God morgon på er där ute!

Våran dag började när Sonny vaknade strax före halv sju imorse. Men vi låg kvar i sängen till 6.40 ungefär. Sen var de bara att kliva upp tyckte Sonny. Så slog på TVn åt honom. Vi åt frukost vid 7. Efter frukost så blev de Sonnys favorit program Jake och piraterna. Så jag passade på att diska undan och dammsuga av lite snabbt eftersom jag inte har dammsugat sen i Måndags
Så nu känner jag mig ganska flitig kan jag säga.

Det är inte ofta jag har så här mycket tid över på morgonen dom dagar Sonny ska till dagis.
Så om ca 30 min s ska vi går till dagis och Carro och Sebastian går samtidigt och självklart får hunden följa med:)

Ja vad händer resten av dagen då? Tror det blir dammsugning en gång till och torkning av golv. Annars vet jag inte. Men mamma och mina syskon kommer hit och ska sova här eftersom Alex ska in på operation imorgon i Falun.
Så kanske vi går till lekparken en sväng om Carro och Sebastian vill följa med upp:)

Nej nu avrundar jag detta inlägg för nu ska jag byta blöja på Sonny och få på han nå kläder.

Puss och kram syns på stan

Tisdag- fullspäckad dag

God kväll på er där ute!

Nu sitter jag här igen, men nu har allt lugnat ner sig efter denna fullspäckade dag.
Vi var ju som sagt ut med hunden och när vi kom in så bakade vi en kladdkaka.
Innan mamma kom hit så kom Henke hit och efter ett tag så kom mamma också.
Då blev det kaffe och kladdkaka med grädde och jordgubbar, gott var de kan jag lova.

Dom åkte här ifrän vid 13.50 ungefär och när dom åkt så somnade Sonny , så de blev en middagslur för honom medans jag bara satt och efter ca 20 min så fick jag sms av Vippan så hon kom hit på en kaffe och åt mat med oss, som idag fick bli pasta och köttfärssås.
Efter maten så plockade jag undan, sen mötte vi upp Carro och Sebastian här utanför för att gå till lekparken så dom skulle få leka av sig.
Och energi till tusen har dom här två pojkarna kan jag lova. Dom jagade varann och sprang och skratta och härmade även varandra sen.

Sen följde Carro, Sebastian och hennes kille med ut på en promenad med Harry. Trevligt när man får sällskap måste jag säga.
Och nu då, Sonny somnade vid halv nio eftersom vi var hemma ca 20 tiden, så jag har precis duschat och varit ut med hunden en sista vända för idag. Så jag ska snart göra mig någon smörgås och kolla på Big Brother.

Så imorrn ska vi ta sällskap med Carro och Sebastian till dagis så följer Carro med upp till mig en sväng efter vi har lämnat barnen på dagis.

Nej nu avrundar jag detta med att säga god natt allihopa.

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan


Tisdag- Solen skiner

Hej på er där ute!

Våran dag började runt sex tiden för Sonny men jag klev upp vid sju tiden.
Så nu på förmiddagen har vi hunnit med frukost, diskat, gjort oss iordning och varit ut på promenad med hunden.
Och idag är de såklart fint väder igen.
Vad händer idag då? Jo jag får snart främmande av min vän Vippan och så kommer mamma också hit.
Och jag ska ställa mig och baka så jag skriver mer senare.

Puss och kram syns på stan

Måndag- Kväller

Hej igen på er där ute!

Skriver lite kort igen då!
Gick och hämtade Sonny vid två tiden. Efter de gick vi till apoteket och jag hämtade ut mina mini-piller. Sen in på affären och jag lyckades komma på vad vi skulle äta så idag fick det bli makaronigratäng. Och gott var de må jag säga.

Kom hem och slog igång TV en sväng, sen började jag laga mat efter maten så gjorde vi inte så mycket. Tog de lugnt och diskade undan efter maten. Men efter de så bröt jag ihop av olika anledningar. En av dessa var att de är väldigt tufft att vara ensamstående och en annan anledning var att de händer mycket runt i kring nu som jag inte mår bra av. Och ni som undrar Jag kommer inte berätta vad de är.

Men men de gick över tillslut och vi tog oss en promenad med hunden och gick upp och köpte oss en varsin glass.
Sen gick vi hemmåt och när vi kom hem så var de självklart Sonnys favorit program Jake och piraterna. Så han fick kolla klart på de sen fick han kvällsmat och efter det så var de duschen och sen sängen.
Och nu sover han som en stock i sin säng och jag har duschat så snart blir det till att sätta sig i soffan och kolla på Big Brother och äta lite kanske.

Så vad händer imorgon då? Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på men jag hoppas på finare väder så man kan gå upp till lekparken. Och sen kanske träffa Carro och Sebastian om dom vill de förstås!?
Vi kanske åker in till stan under dagen och träffar mamma en sväng, eller så kanske hon kommer hit och träffar oss. Jag vet inte än hur de blir.

Nej nu avrundar jag detta inlägg och säger god natt.

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3. Och jag älskar min mamma och mina bröder<3

Puss och kram syns på stan

Måndag- regnig dag

Hej på er där ute!

Idag var de då inget varmt väder precis. Det har blåst och regnat på förmiddagen, så passade på att gå ut på en promenad med hunden. Tycker så synd om honom när de är varmt ute.
Trodde Sonny skulle sova iaf till klockan 7 imorse men han bestämmde sig för att vakna runt 6 tiden idag också. Jippie vad kul det är med morgon pigga barn.

Men jag kom inte ur sängen förens kl 7. Var så trött när jag vaknade så jag fattar de knappt själv.
Och förkyld börjar jag bli också.
Iaf så klev vi upp vid 7, kollade på lite TV innan vi åt frukost och efter frukosten så diskade jag undan lite sen gjorde vi oss iordning och gick ut med Harry innan de var dags att gå till dagis och vi tog sällskap till dagis med Carro och Sebastian. Trevligt var de. Så fick man någon att prata med också.

Innan jag gick hem så var jag in och handlade lite. Tänkte köpa en fönsterskrapa först men fuskade och köpte tvättlappar till fönstrena istället haha:).
Så när jag var hemma så gjorde jag rent fönstrena och dammsugade av lite snabbt. Orkade inte torka golven idag så de får bli på Onsdag istället.

Och så har jag självklart druckit kaffe och kollat lite på TV.
Nu sitter jag och funderar på vad vi ska äta för mat idag, men kommer inte på nå gott just nu.
Men ska iaf hämta Sonny på dagis om en timme så jag hinner ju fundera ett tag till.
När jag hämtar Sonny så ska vi in på apoteket och sen affärn om jag kommer på något som vi ska äta, men måste ändå in. Är sugen på att baka lite, men vet inte vad jag vill baka.

Nej jag skriver mer senare.

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan

Måndag- Bildbomb

Hej på er där ute!

Här kommer lite bilder från helgen!


Först en bild på min fina son. Kepsen han har på sig köpte jag i fredags på Åhlens. Och de blev genast en favorit.


Och jag såklart, bild tagen igår (morsdag)


Alex min lillebror (ser inte speciellt glad ut, men vad gör de)


Och Philip min andra lillebror:)


Alex, Sonny och Philip



Den här kepsen köpte jag åt Sonny i Lördags på marknaden.


Och så fick han denna


Och denna ballong.


Mina nya solglasögon


Och min nya plånbok:)


Söndag- Morsdag

Hej på er där ute!

Grattis till alla mammor på morsdag, och ett speciellt grattis till min underbara mamma som är världens bästa och underbaraste mamma=)

Sonny bestämmde sig för att vakna 5.50 imorse vilket jag tyckte var väldigt tidigt. Men så är han jämt när det är någon som sover här.
Jag klev upp strax efter halv sju och drack kaffe som mina småbröder hade gjort.
Kollade lite på tv med Sonny, pojkarna och mamma innan det var dags för frukost.
Men jag slapp diska vilket var väldigt skönt.

Sen fixade jag lite mer nytt kaffe och jag och mamma gick ut på balkongen och drack kaffe och tog en rök.
Kollade lite mer på tv och sen gjorde vi oss i ordning och mamma gick ut med Harry. När hon kom tillbaka så gick vi upp till lekparken, men först åt vi glass.
Efter en stund i lekparken så gick mamma till affären och handlade sen kom hon men ropade dit Pojkarna och Sonny. Då kom Sonny springades med en bukett blommor till mig:).
Mitt andra år som mamma på morsdag:).

Sen hem och fixade lite lunch men blev bara korv med bröd. Det är alldeles för varmt för att äta.
Sonny sov middag drygt en timme och när jag hade väckt han så gick vi ner på byn igen.
Jag och mamma spelade på V75 igår och när vi rätta så trodde vi inte att det var någon vinst, men sa de till mamma att vi tar med den ner och rättar den.

Så jag gick in och rättade den så säger han som kollade: Blir du besviken om jag säger (sen blev det tyst) att du har vunnit 779. Och jag sa att jag inte trodde honom men vi hade vunnit så mycket:)
Snacka om att jag blev glad. Såvi spelade för 200 idag och hoppas på att vi vinner idag också.
Och så ska jag spela bingolotto ikväll och hoppas även på vinst där också:).

Så vad ska man hitta på nu, det är för varmt för att vara ute tycker jag och jag vill inte att Sonny ska bränna sig.
Just nu kollar han på jake och piraterna och äter vindruvor och jag sitter här och skriver lite.

Men nu ska jag avrunda detta inlägg och så skriver jag nog mer senare ikväll.

Puss och kram syns på stan

Lördag- Kväller

God kväll på er där ute!

Jag vet det var inte många timmar sen jag skrev men nu skriver jag igen=)

Har precis duschat och väntar på att mamma ska komma tillbaka för hon är på promenad men Harry.
Skulle till och dammsuga innan men som sagt så är ju dammsugar foten trasig och nu har den gått av igen. Men själva röret till foten (korta delen som sitter på foten) Sitter fast i själva dammsugar röret sitter fast!!!!! SUCK säger jag bara, blir så förbannad och jag kan ju säga att det blev några ramsor när jag inte fick bort den från röret.

Och nu ska jag snart ta mig en kaffe och efter kaffet får de bli ett glas vin.

Imorgon är de morsdag och jag har ingen aning om vad jag ska ge mamma men de löser sig hoppas jag.

Nej nu avrundar jag detta inlägg och tar mig en kopp kaffe och sätter mig på balkongen=)

Älskar min underbara son<3

Puss och kram syns på stan

Lördag- Hemma efter en dag i Ludvika

Hej på er där ute!

Nu kan jag skriva igen.
Våran dag började 6:45 imorse. Och det var jag som vaknade först idag, jag vaknade 6:30 men låg kvar till 6.45 då jag blev väldigt kissnödig och självklart så vaknade Sonny när jag klev ur sängen.
Så vi kollade lite på TV och vid 7 så åt vi frukost. Och jag diskade och drack kaffe efter det. Och gav Harry mat.

Sen gjorde vi oss i ordning och gick ut med Harry innan de var dags att gå till bussen för att åka till Ludvika.
Åkte hemifrån 9:15 ungefär. Och var inne i Ludvika till kl var 14:30 och jag kan ju säga att de är skönt att vara hemma.

Vi var i Ludvika för att de var marknad. Och Sonny har åkt karusell för första gången, men vet inte om han tyckte de var så kul.
Och jag och Henrik åkte en karusell också, men ingen jag rekomenderar till dom som är höjdrädd. Fyy det var otäckt samtidigt som de var kul.

På marknade köpte jag en ny plånbok och en till keps till Sonny  (en sverige keps). Fick även lov att köpa nya solglasögon för mina gick sönder *snyft*.

Sen innan vi skulle åka så köpte jag även marknadsnougat och lite mer åt Sonny.
Sonny fick även dra snöre och där fick han en anka=)

På bussen hem så somnade Sonny i mitt knä, väl hemma så gick mamma och pojkarna upp och lämnade grejer eftersom Sonny fortfarande sov. Sen gick jag och mamma upp till affären och handlade de vi skulle ha till maten.
Och jag slapp laga mat idag=)

Mamma gjorde spagetti och köttfärssås. Gott var de kan jag lova. Har inte ätit riktig mat på ett par dagar då både jag och Sonny tycker de är för varmt. Så gott var de med hemlagat.
Och nu sitter jag här och har jag precis diskat och druckit ur mitt kaffe, så snart ska jag ta en vända med dammsugaren.

Mamma, Alex och Philip ska sova hos oss i natt:) Så ikväll blir de eurovision songcontest(stavning?)
Och ett glas vin för mig:).

Skriver nog mer ikväll.

Puss och kram syns på stan

Fredag- Blondering pågår=)

Hej på er där ute igen!

Sitter nu med blondering i håret. Och precis druckit en kopp kaffe.
Ja vi var som sagt upp till affären och tog hunden med oss. Men fyy så varmt de var.
Hem och kollade lite på TV efter de och Sonny fick lite chips.

Sen var de dags för ännu en promenad med hunden och de var f*n lika varmt då.
Hem och kollade på lite mer tv sen fick Sonny puffar och fil.
Och två tallrikar med de åt han. Så han tycker nog verkligen om de.

Efter kvällsmaten så blev de dusch för Sonny och nu sover han.

Och nu börjar de klia i hårbotten. ÅHH.
Aja ska sitta ett tag till med detta i så de blir någon skillnad överhuvudtaget.
Efter att jag har sköljt ur detta så ska jag kolla lite på TV innan de är dags att lägga sig.

För imorgon 9:13 går våran buss till Ludvika marknaden. Och efter marknaden så följer mamma och pojkarna med hit och sover över hemma hos oss.
Då blir denna helg en familjehelg=) trevligt som bara den.
Ska höra med dom om vi ska se Eurovision imorgon. Men för mig är de ett måste att se finalen faktiskt.

Jag har inte kollat på de i veckan för att se vilka som har gått vidare, men jag vet att Loreen och Jedward har gått vidare iaf:)

Nej nu ska jag kolla runt lite innan jag ska skölja ur detta.
Men det kommer nog en före och efter bild men de får bli imorgon isåfall.

Älskar min familj<3

Puss och kram syns på stan

Fredag- Varmt som f*n

God eftermiddag på er!

Nu är vi hemma efter en dag inne i Ludvika. Eller ja vi kom hem för ca 2 timmar sen.
Gick runt på stan ett tag och hittade en keps åt Sonny. Först ville han inte ha den på sig alls men nu vill han ha den på sig inne också. Favorit?
Jo jag hittade en påse till vagnen som man hänger på styret.

Sen gick vi igenom marknaden en snabbvända efter som vi ska dit imorgon också.
Gick till badhuset och badade lite och självklart så såg mamma solariet så vi solade i omgångar.
Och ni tänker säkert. Hallå det är ju sol ute nu?
Då säger jag, Och bränner på bättre nu plus att jag har svårt att få färg på låren.
När jag hade solat klart så gjorde vi oss i ordning för att gå och äta. Och då blev det Mc donalds och till min förvåning så åt Sonny faktiskt av hamburgaren också. De gjorde han inte sist.

Sen tog vi oss en snabb vända till genom marknaden och då somnade Sonny. Och vi tog bussen  hem vid 14 tiden och Sonny vaknade när vi nästan var hemma.

Så vi gick hem och tog de lugnt ett tag innan vi skulle gå och handla på affären.
Så vi tog med oss hunden och gick upp och handlade snabbt.

Och ikväll så lägger jag i blondering i håret. För sent att ångra sig nu när jag redan har köpt det. Men ska inte ha så jätte ljust bara de blir lite ljusare än vad det är nu.

Nej nu ska jag ta en kaffe och sätta mig på balkongen, just nu är det ca 28 grader ute.
 Och sen ge Harry mat.

Skriver kanske senare i kväll.

Puss och kram syns på stan

Torsdag- Kväller

God kväll på er där ute!

Skriver ett kort inlägg nu då.

Efter att jag skrev sista vändan så har vi inte gjort nå mycket. De blev inge lekpark nu på kvällen.
Men jag och Sonny tog oss en promenad med hunden och gick upp till affären och köpte glass och kalas puffar.
Kom hem efter det och kollade lite på TV innan de var dags för kvällsmat som blev fil och puffar och guud så han åt.

Sen fick det bli en dusch för Sonny och nu ligger han och sover. Och jag har duschat:)

Strax så ska jag gå ut med hunden en sista vända, sen måla naglarna och kolla på Big brother.
Sen händer inte mycket mer.

Morgon dagen ser ut så här:
Kliva upp runt sju tiden, Klä på oss och äta frukost, ge hunden mat och gå ut med honom innan de är dags för oss att bege oss till Ludvika för att bada på badhuset.

Resten av dagen har jag inte klar än.
Men nu ska jag ut med hunden innan big brother börjar.

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan


Torsdag- Eftermiddag solen skiner

Hej på er där ute!

Passar på att skriva nu när Sonny sover lite middag.
Härligt väder idag också. Och vi har varit ute större delen av dagen.
Vi var uppe vid 6.45 eftersom vi hade tvättstugan idag.
Vid halv åtta så komma mamma, drack lite kaffe sen sprang jag ner i tvättstugan igen och när jag kom upp blev det frukost för oss tre.

Efter frukost så gick vi ut med hunden så han fick göra sitt och bada lite.
Hem och grejjade lite och var ner i tvättstugan.
Strax innan tio så gick vi ner på byn och var hemma igen strax efter tolv.
Hann vara hemma ett tag innan vi gick med till bussen som mamma och pojkarna skulle åka med. Och nu har vi varit hemma knappt en timme och Sonny sover.
Själv sitter jag med en kopp kaffe.

När Sonny har sovit klart så ska han få sig lite mat så ska vi vänta på att vi ska ner till lekparken med Carro och Sebastian om dom vill med ner såklart:)

Just ja, nu väntar jag på en inloggning så jag kan söka lägenhet. Så till hösten blir det förmodligen flytt. Bara hoppas på att man får någon lägenhet också. Ville verkligen inte vara kvar här.

Men men nu ska jag kolla runt lite grann innan Sonny vaknar och vi ska ut och få oss lite mer färg:P

Puss och kram syns på stan

Onsdag- kväller

Hej på er där ute!

Skriver ett kort inlägg så här på kvällskvisten!

Idag har det varit ett riktigt härligt väder.
Väntade som sagt in Alex innan jag gick och hämtade Sonny, sen gick vi upp till skolan och väntade på att Philip skulle sluta.
Så följde jag med dom och väntade på bussen som dom skulle åka med.
Sen gick vi hem och kollade lite på TV och så kom Richard och Ronja ner en sväng när dom hade slutat skolan så jag passade på att springa ut med hunden innan dom gick.

Efter de så lagade jag mat åt mig och Sonny, efter maten så diskade jag undan.
Sen mötte vi upp Carro och Sebastian och gick upp till lekparken så dom fick leka av sig och dom lekte bra med varann idag också och jagade varann och sprang runt och skratta.
Härligt att se barnen så glada:)
Sen gick vi in på affären och sen hem och hämtade hunden och dom blev med på en promenad idag också.

Så härligt att lära känna ny kompisar:)

När vi kom hem så fick Sonny kvällsmat och fick duscha innan han lade sig.
Och jag har hunnit duscha nu på kvällen och varit ut med hunden och haft främmande.

Och nu är de dags för någon kvällsmacka och Big Brother, sen sängen då vi måste upp i tid för vi har tvättstugan imorrn och kl 7.30 så kommer mamma hit. Då ska kaffe vara klart minsann:)

Skriver mer imorgon.

God natt på er=)

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan

Onsdag- Städdag

Hej på er där ute på denna soliga dag!

Nu skriver jag igen.
Men tar en kort sumering av går dagen först.

Mamma kom ju som sagt hit vi ca 9.30 Och vi drack lite kaffe, sen upp på byn för jag skulle på möte och ner till banken. Så mamma stannade i lekparken med Sonny medans jag sprang ner till banken.
MEN banken hade stängt igår pga då datafel (eller något)!
 Så upp till lekparken igen och väntade på att kl skulle bli 11 så jag fick gå på möte.

Efter mötet så gick vi hem och lagade lite lunch och sen hade jag tänkt att Sonny skulle sova middag, men han ville inte så han var vaken hela dagen igår.
När mamma och pojkarna åkte hem så gick vi hem så Sonny skulle få äta lite igen eftersom han knappt åt lunch. Men förstår honom för jag kan inte heller äta mycket när de är varmt ut.

Vid fyra tiden kom Lisse hit eftersom hennes son hande sprungit ner i sjön med skor så han gick barfota och ville inte gå mer. Så dom kom hit i väntan på att hennes gubbe skulle komma och hämta dom.

Vid fem tiden så gick vi ut och mötte Carro och hennes son Sebastian så gick vi upp till lekparken så barnen fick leka och vi satt och prata. Hon är väldigt trevlig och snäll.
Vi var i lekparken ca 1,5 timme och efter det så följde dom med ut på en promenad med vovven.

Sen var det bara att duscha av Sonny och lägga honom och han tvärslocknade.
Och jag tog det lugnt och unade mig ett bad och skönt var det.
Sen blev det TV resten av kvällen.


Våran dag började 7:13 idag 2 minuter innan klockan skulle ringa. Upp och slog på TV:n ett tag innan de var dags för frukost.
Efter frukosten så diskade jag undan och gjorde mig iordning.
Klädde på Sonny och tog med hunden och gick ut och mötte Carro och Sebastian och knallade i väg till dagis med barnen.

Gick med Carro till hennes praktikplats och sen gick jag hem och lämnade hunden och sen ner på byn igen för att springa in på banken och fixa de jag skulle ha gjort igår.

Och nu har jag hunnit med att dammsuga och torka golv. Och strax ska jag ut med hunden så han får göra sitt igen och sen hem och vänta på att lillebror ska komma hit och vänta på andra lillebrodern och sen upp och hämta Sonny på dagis.

Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske vi går upp till lekparken om man får sällskap av någon:)

Ne nu springa ut med hunden en snabbsväng.

Puss och kram syns på stan

Tisdag- Härligt väder

Hej på er där ute i den soliga världen!

Vad bra humör man får när det är fint väder och jag har faktiskt jeans shorts på mig idag. Så Sonny och jag matchar varann idag för de har han också.
Precis kommit in från en promenad med hunden, så nu väntar vi på att mamma/momo ska komma hit. Hon kommer om ca 15 min så jag ska strax sätta på lite kaffe, sen ska jag ner på banken och sen på ett möte.

Mamma blir här till i kväll med pojkarna.
Ja vad gjorde vi igår när mamma och pojkarna hade åkt. Vi kollade lite på tv innan jag fixade middagen och efter vi hade ätit så fick Harry sin mat och jag diskade sen tog vi oss en promenad.
Dammsög även innan vi gick ut, men på fredag måste jag köpa en ny dammsugarfot och påsar till dammsugaren.

Sen igår hände inte så mycket mer än att jag blev deppig över att de var sista avsnittet på sista säsongen av SoA och dom vet inte när säsong 5 kommer hit.. SNYFT.
Så jag får väl börja titta från säsong 1 då, men vad gör de för den säsongen har jag inte sett.

Nej nu ska jag fixa kaffe och plocka lite innan mamma kommer.

Puss och kram syns på stan

Funderingar på...........

Att flytta från Smedejbacken.
Ja jag har då funderingar på att flytta från Smedejbacken. Jag har bott här i lite mer än 8 år och så länge har jag inte bott någon annanstans. Men har känt ett bra tag nu att jag vill här ifrån.
Har tröttnat på Smb nu vill inte bo här.

Vill börja om på nytt med min son någon annanstans. Skaffa kompisar någon annanstans. Känner mig så fruktansvärt ensam här i SMB, det finns två stycken jag umgås med här och det är A och Lisse.
Det är skönt att jag har dom här iaf.  Kan prata med dom om allt utan att andra får reda på de och jag vet att dom finns här för mig och lyssnar om jag vill prata av mig. Är så glad över det.

Ja och vad funderar man mer på.
Jo jag funderar fortfarande över min pappa. Men ringde honom förra veckan och bad han hjälpa mamma med mina bröder. MEN hans förbannade jävla jobb går före allt... Så nu har jag gett upp hoppet om att få tillbaka min pappa som han var innan. Nu orkar jag inte det nå mer. Jag har min mamma och mina syskon och min underbara son.


Nej nå mer funderingar har jag inte nu, men hinner nog komma en hel del funderingar...
SÅ nu blir de inge mer bloggande förens ikväll när allt är lugnt här:)

Måndag- Sonny på dagis

Hej på er där ute!

Nu sitter jag här igen, Sonny var så pass pigg så han fick vara på dagis idag.
Och jag har träffat min älskade mamma idag och mina bröder kommer ner när dom har slutat skolan så jag får träffa dom också, och då blir även Sonny glad om han får träffa sin Alle och Ille.

Så vad har vi gjort sen mamma kom hit då. Vi drack kaffe och åt frukost när mamma/momo kom hit, efter det kollade Sonny på TV innan de var dags att gå till dagis. Mamma följde med upp och på vägen hem tog vi oss en omväg hem, så vi fick oss en liten promenad och så att Harry fick bada lite.
Kom hem och drack lite kaffe, sen tog vi oss en promenad till upp på byn och fixade lite och handlade.

Och nu sitter jag här och skriver lite grann.
Men nu ska jag ut på balkongen ett sväng, så jag skriver sen igen.

Puss och kram syns på stan

Söndag- kväller

God kväll på er där ute!

Skriver väl lite igen då. Dagen har rullat på idag tycker jag trots att det har varit en tråkig dag. Både jag, Henke och Sonny har varit jätte trötta idag.
Vid 11 tiden så gick vi upp till affären och Sonny somnade i vagnen och fortsatte sova när vi kom hem. Så han vaknade till vid 13 tiden igen. Men man får faktiskt sova när man är sjuk.
Och med tanke på att han somnade innan lunch så blev de en sen lunch för oss idag.
Men Sonny åt knappt något, men det har varit kvavt ute idag och inne också för den delen.

Sen Efter att vi hade ätit så bad jag Henke gå ut med hunden och sen drack vi lite kaffe.
Och efter kaffe så kom Marita och hämtade honom då han skulle hem till pappa. Och jag säger så här usch vad tomt det blev och lite ledsen blev jag också.
Men men så kan de vara.

Efter att Henke hade åkt så kollade vi lite på TV innan jag satte igång med middagen och lika då så åt Sonny knappt något. Men han har fått i sig vätska idag iaf.
Sen efter ett tag så tog vi en lite längre promenad med hunden och det var så kvavt så Harry (hunden) flåsade hela vägen hem.
Så vi skyndade oss hem så han skulle kunna dricka vatten.

När vi kom hem så städade jag undan och dammsög lite snabbt, men den där jävla dammsugarfoten har gått sönder så jag har fått lov att laga med lite lim och maskeringstejp. HAHA.
Fixade lite gröt åt Sonny efter att jag hade dammsugat men inte ens de villa han ha.
Så vi hoppa in i duschen och nu ligger Sonny och sover och jag dricker kaffe och väntar på att BB ska börja nån gång. Och det är hela 30 min kvar, så vad ska man göra dom 30 minutrarna då???

Imorrn bitti kommer mamma hem till mig=) Och Sonny får nog vara hemma från dagis imorrn då han är ganska förkyld och har haft lite feber idag.

Aja nu ska jag kolla runt lite innan jag sätter mig vid TV:n. Så jag skriver nog ett par rader imorrn igen.

Älskar min familj<3

Puss och kram syns på stan

Söndag- Trök väder

God morgon på er!

Sonny och jag har varit uppe sen 6.14 ungefär. Sonny är fökyld och gnällig och lite feber.

Drar en kort sammanfattning över dagarna som jag inte har skrivit.
Torsdag kväll så gjorde jag en sak jag inte trodde att jag skulle göra. Först under dagen så piercade Henke mitt öra. Han skulle fixa min tatuering på kvällen, men sladden till själva maskin var inte med*suck*. Men en sak jag har gått och funderat på är om jag skulle våga pierca bröstvårtan. Så jag har en piercad bröstvårta nu jag. AHHHH.. Det gjorde inte ont att pierca sig i bröstvårtan, men man blir extremt känslig. De gör ondare att pierca naveln och det känns ju knappt när man gör de.. 

Fredagen så gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan för att vara barnvakt då mamma skulle på begravning. Så vi hann umgås lite med mamma innan hon åkte. Sen tog gick vi och åt pizza. De var jag, Sonny, Henrik, Alex, Philip, Richard och Richard flickvän. Beställde pizza och Sonny skulle dela med mig och Richard och hans tjej skulle dela, så skulle bara beställa 5 pizzor med de blev 6 st ändå. Men men de gick ju de å.
Efter att vi hade ätit gick vi upp till mormor igen för att byta på Sonny, sen drog vi till dollar store.
Skulle köpa nya gardiner och lite annat. Det blev öljettkappa.
Sen tillbaka till mormor och lekte lite i lekparken:)
När dom kom hem igen så gick Henrik och jag ner på stan för att åka hem.
Tog de lugnt på kvällen när vi kom hem. Lade ansiktsmask och bara latade, sen sängen.

Lördagen så for jag upp ur sängen. Hade ställt klockan på 5.40 då jag skulle jobba igår mellan 7-14. Men jag hade glömt att kryssa i att den skulle ringa på en lördag. Så jag vaknade 6.08 och stressad blev jag. Skulle hinna ut med hunden också. Men kom faktiskt hemifrån 6.25.
Var på jobbet 6.45. Dagen gick skapligt fort men trött var jag.
Kom hem och fick träffa min moster som jag inte har träffat på ett tag, det var kul och sen kom mamma en sväng också.
Sonny och jag tog med hunden ut och gick upp och handlade så vi skulle kunna äta något.
Men inte kul att laga mat då Sonny knappt äter när han är förkyld.
Sonny la sig ca 19.45 och somnade nästan på engång.
Sen var det lugnt ett tag och runt nio gick jag ut och möte en tjej som skulle pierca sig så hon var här ca 2 timmar igår kväll.
Innan hon skulle gå hem så låg Sonny och grina och ropade på Alle. Måste ha varit nån otäck dröm då han försökte slå undan mig när jag kom in och skulle trösta honom.

Och idag är det söndag och Sonny har lite feber, jag sitter och dricker kaffe nu och ska väl strax fixa frukost. Vet inte vad vi ska hitta på idag, men roligt väder är det inte iaf.
Försöka väcka liv Henke också.

Skriver mer senare.

Puss och kram syns på stan

Torsdag- Sonny förkyld

Hej på er där ute!

Nu har jag inte skrivit sen i måndags. Men det pga att jag inte har velat och att de varit mycket runt i kring.
Men tur säger jag som har två stycken jag kan prata med när jag behöver det.
Tack Lisse för att du kom hit igår så jag fick prata av mig lite.

Så vad har hänt denna vecka då som jag kan skriva här.
Faktiskt inte mycket, bara varit lugnt.
Sonny har varit på dagis och jag har städat och tvättat som vanligt..

Igår så var de tvättdag för mig. Men blev klar innan halv ett. Och jag hade så lite tvätt så hörde med brorsan om han hade nå som skulle tvättas. Han bor här för tillfället.. Eller jag denna vecka tror jag att de blir bara.. Vet inget mer om de.

Och igår så kom förkylningen tillbaka till oss. Sonny är förkyld men bara snuvig än så länge.
Men det märks ju om det blir värre.

Imorrn så tar vi bussen in till stan ska vara där med mina syskon imorgon när mamma ska på begravning.
Så jag och Henke ska vara barnvakt. Så hoppas det är fint väder imorgon och jag hoppas mina syskon orkar gå mycket imorgon annars får de bli buss dit jag vill:P

Vill till dollar store och kolla efter nya gardniner, har tröttnar så ini bomben på mina gardiner jag har. Usch.

Och jag lördag söndag så ska jag jobba, och tackar åter igen min bror som ställer upp och hjälper mig.

Och vad ska man då hitta på idag då, ska strax värma på lite lunch åt Sonny sen ska vi nog ut på en promenad medans det är uppehåll. Eller jag hoppas på att det inte ska regna överhuvudtaget.

Nej nu ska jag fixa lite här hemma. Och ge Sonny lunch sen ut och när vi kommer hem så ska jag dammsuga tror jag.

Just ja jag är hundägare ett tag framöver:)

Till min mamma och mina syskon vill jag säga: Jag älskar er och finns för er oavsett vad<3

Puss och kram syns på stan

Måndag- Kväll

Godkväll på er där ute!

Skriver ett kort inlägg nu då.
Och som jag skrev igår så mår jag inte, men jag är deppig över att jag inte träffar min pappa något och att han inte hör av sig till mig.

Men men jag får leva med det tills den dagen han vill.

Så dagen idag då, jo jag gick och lämnade Sonny på dagis, sen upp till mamma en sväng och Richard följde med mig hem. Och då städade jag igen:P
Både dammsugat och torkat golven.
Sen kom Henrik hit och efter ett tag så kom Alex och Philip hit. Så hela syskon klanen var samlad.

Sen var jag upp och hämtade Sonny. Och hem efter de. Satt och pratade lite.
Sen var de bara att laga mat åt alla.
Blev spagetti och köttfärssås. Fast lite udda köttfärssås. Såsen var gjord av beasås. Gott var de iaf.
Och pojkarna tyckte att de var rätt okej.

Och nu då jo Philip spelar draw something mot mig. Och Alex blir sur för att de inte finns till hans mobil.
Och Henke han står i duschen.
Så snart ska jag kolla på  Sons of Anarchy.

Puss och kram syns på stan

Söndag - Kväll

God kväll på er!

Nu sitter jag här igen.
Dagen idag har varit seg och en tråkig dag pga en j*vla massa som har hänt, men vill inte skriva om de än..
Och idag har Sonny sagt mormor för första gången. Momo säger han och Mamma/mormor blev överlycklig. Då hon har tjatat på honom hur länge som helst att han ska säga mormor och nu gör han äntligen de:P

Ja de blev ingen utedag idag pga allt som har hänt, mår dåligt över det som hänt.

Men nu iaf så ska jag slå på en kanna kaffe tror jag och vänta på främmande och kolla på big brother live.
Sen är de väl sängen som gäller för Sonny ska till dagis imorrn och jag ska städa (ovanligt va?)

Nej jag skriver mer imorgon.

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan


Söndag- Solen är framme

God morgon på er där ute!

Skriver lite nu då.
Igår hände de inte mycket, tog de mest bara lugnt. Mår inte speciellt bra, men kan inte skriva varför. Mycket som händer runt omkring bara.
Var ute på ett par promenader och hade främmande igår.

Vad händer idag då.
Henrik kommer förmodligen snart för han ville komma och dricka kaffe här på morgonen och jag börjar bli riktigt kaffesugen.
Innan kaffe ska jag iaf fixa håret och få på mig lite kläder.

Sen ska vi upp till lekparen, passa på medans de är fint väder, för i veckan blir de dåligt väder igen.
Sen vet jag inte vad vi hittar på kanske ar några promenader idag med.

Nej jag skriver mer senare.

Puss och kram syns på stan


Lördag- Trött och tråkig dag

Hej på er där ute!

Skriver ett kort inlägg eller ja de blir väl som vanligt.
Sonny har en ny favoritlåt. Och jag tror dom flesta känner igen den, "Cartoons- Witch Doctor).
Och den lyssnar han på nu.

Ja vad gjorde vi mer efter allt igår, ingenting faktiskt tog de bara lugnt och gosade lite.
Sonny lade sig kl 20 igår och somnade nästan på engång och han har sovit hela natten i sin säng. Måste säga att de var ju skönt, men inte är jag utvilad för de, vi klev upp 7.30 och efter vi hade ätit frukost så la jag mig på soffan och Sonny satt på min mage och jag lyckades somna igen.
Vad är detta??

Aja iaf så vaknade jag ju som sagt och tänkte de att här kan jag ju inte ligga hela dagen, så jag gick upp och diskade och satte på lite kaffe så kanske jag vaknar till.


Men jag har ingen aning om vad vi ska hitta på idag faktiskt, inte så kul väder idag heller så jag hoppas att det blir finare på eftermiddagen. Så man kan knalla upp till lekparken.

Och jag vet inte vad jag ska laga för mat heller, drygt.

Nä jag skriver nog senare igen.

Puss och kram syns på stan

Fredag- Tvättdag

Hej på er där ute!

Blev aldrig nå mer inlägg igår.
Så skriver lite nu.
Först och främst tack för kommentaren min älskade lillebror.

Jo jag lade mig på soffan i går efter lunch med Sonny och jag lyckades sova en stund jag med. Och skönt var de.
Och när vi hade vaknat så fick vi främmade av en kompis. Trodde hon skulle ta med sig barnen men kom själv och de var lika trevligt det.

Efter hon hade åkt hem så lagade vi lite mat och efter de tog jag disken.
Mamma skrev och fråga vad vi gjorde så vi fick komma över dit en sväng.
Var hemma vid åtta igen och då lade jag Sonny och det tog ett tag innan han somnade. Men när han väl somnade så hoppade jag in i duschen.

Sen kom A över och vi kollade på Sons of Anarchy.
Efter de gick A hem och jag kollade på big brother och spela på telefon samtidigt.

Imorse blev jag väckt av att hemtelefon ringde kl 6.22. Trodde de var polen som ringde så jag skulle få jobba. Men det var nattpatrullen som frågade om jag hade tappat min plånbok. SÅ jag kolla men min var ju hemma så läste hon upp namn osv och det var ju min kompis plånbok samma förnamn och efternamn har vi. Så jag skickade iväg ett sms åt henne och berättade så hon skulle veta vart den är.

Men iaf så tänkte jag att vi kunde sova iaf 20 min till för vi skulle ner till tvättatugan till 7 men kunde inte somna om så det var strunt samma. Hann gå ner 2 ggr i tvättstugan innan vi skulle knalla iväg till dagis.

Kom hem och sprang ner i tvättstugan och umgåtts med mamma. Följde med mamma upp på byn tidigare, sen skyndade jag mig ner i tvättstugan och fixade sen upp till mamma och åt ostfrallor.
Och plockade sen ner hennes ögonbryn lite.
Sen ner och fixa det sista i tvättstugan.

Och nu kommer det roligaste, när jag var klar i tvättstugan så gick jag över till mamma igen, Henrik fick göra om piercingen i läppen på mig, så nu har jag en stav där igen.
Och det räckte typ bara att vika över läppen  på nålen så var de klart.
Det gjorde inte så ont som första gången jag gjorde de.

Ja och nu då Sonny springer runt med en tom tvättkorg och stannar till och kollar på TV emellan åt och jag funderar på vad vi ska äta för mat.

Men jag skriver nog senare igen.

Puss och kram syns på stan

Torsdag- Tråkväder

Hej på er där ute!

Skriver ett kort inlägg nu då.
Kan börja med gårdagen.
Gick och lämnade Sonny på dagis, in och handlade innan jag gick hem.
Damma och dammsugade när jag kom hem, och vattnade blommor.
Drack ett par koppar kaffe sen gick jag över till mamma en sväng innan hon skulle till vc och ta prover igen så jag gick med mamma den vägen till dagis.

Kom hem efter att han hämtat Sonny så lagade vi mat. Blev spagetti och kassler med beasås.
Efter diskningen så blev det bakning av muffins.

Sen kom två av mina bröder, mamma och Bosse och även A.
Så vi drack kaffe och fikad och prata.
Fick även en ZTE blade igår. vad har jag gjort för att förtjäna detta.
Iförrgår var det rosor och igår en mobil.

Ja vad ska man säga.

Sonny fick sitta på potta igår och han lyckades kissa fyra ggr första gången kom han med potta och ska kiss.
Och har även kissat 1 gång idag.

Jag är på lite dåligt humör idag. Inte sovit många timmar i natt. Somna vid 1.30 och Sonny vaknad kl 6. Jippie. Nä nu ska jag sätta på en kanna kaffe och hoppas på att de blir bättre.

Puss och kram syns på stan


Onsdag- Tråkigt väder= städ

Hej på er där ute!

Lill lördag idag eller vad säger ni.
Har nyss kommit hem efter att ha lämnat Sonny på dagis och handlat lite grann.
Och idag så regnar de självklart så idag står det damma och dammsuga på schemat. Kul eller inte.

Ja vad hände mer igår då, jo vi var som sagt upp till lekparken på förmiddagen så Sonny fick leka, var där ca 1,5 timme sen hem och skulle äta lunch, men innan lunchen fick vi främmande och jag fick två rosor:).

Efter vi hade ätit så tänkte jag att jag skulle sova med Sonny en stund men jagh kunde inte somna så jag låg bara och vila lite.

När Sonny hade vaknat så satte igång med våffelsmeten och började grädda våfflor. Och efter detta och disken så gick vi upp till lekparken igen.

Och sen var de dags att sova för Sonny, så jag tog mig en jätte varm dusch och stog länge där. Vet inte vad det är med mig har börjat frysa som bara den igen. Jag brukar inte vara kall om händerna men de var jag igår.

Efter duschen så kolla jag på TV. Och grät en skvätt till Sons of Anarchy. Som vanligt med andra ord.

Imorse ville jag inte alls kliva upp men Sonny han är morgonpigg han. Han vaknade vid 6 som vanligt och ville upp. Jag har varit morgonpigg en gång i tiden, men sen Sonny har börjat sovit på nätterna så är jag jätte trött när jag får sova dom timmarna jag har gjort tidigare.

Nej skriver mer senare ska sätta igång och städa innan jag ska slänga mig i soffan ett tag.

Puss och kram syns på stan

Tisdag- Förmiddag och fint väder

Hej på er där ute!

Nu skriver jag lite grann då och självklart med en kopp kaffe.
Som sagt så var jag och jobba igår 16-20. Polen ringde strax före kl 16 igår och frågade om jag kunde jobba samma tid idag, men tyvärr så hade jag ingen barnvat till de. Så jag frågade om dom hade nå dagtider och att jag vill ha de ett tag framöver.
Skönt var de att jobba, men var skapligt trött igår så jag visste nog inte riktigt vad jag gjorde eller jo klart jag visste vadjag gjorde men de var så de kändes i huvudet.

När jag kom hem igår så berätta Henrik att Sonny gått hela vägen nere vid hamnen och hem igen och dom hade ätit glass nere vid hamncafé. Så Sonny var säkert nöjd.
Och han hade somnat utan välling igår och han vaknade efter tolv i natt sen fick han sova bredvid mig så jag har sovit ca 7 timmar i sträck inatt och Sonny också med undantaget att han vaknade till vid tolv.

Och Sonny vaknade väl vid 6 tiden imorse tror jag och jag ville absolut inte vakna då, så Sonny lekte och hade sig och fick även sparkar igen utav honom, så jag klev upp kl 7.30.
Vi har hunnit med att äta frukost, diska och jag har duschat och nu sitter jag med en kaffe och Sonny kollar på firma fantasi flytt.

Så snart ska jag klä på Sonny sen beger vi oss mot lekparken nu när de är så fint väder och efter lekparken ska vi handla lite för idag ska jag göra våfflor:)
Och vad händer senare de. Jag har ingen aning faktiskt. Det visar sig vad som händer.

Men jag skriver nog senare.

Puss och kram syns på stan

Funderingar om allt

Hej skriver igen!

Skriver nu bara för jag har så mycet funderingar och tankar. Men vissa tankar vill jag inte skriva om här ännu.

Ja vad har jag nu för funderingar, allt möjligt faktiskt. Allt mellan himmel och jord.
Jag funderar mycket på de här med Sonnys pappa just nu. Jag har skrivit till honom och frågat om han vill träffa sin son men får absolut ingea svar alls så jag får väl vänta på att han ska höra av sig när han vill de.

Men lite jobbigt då Sonny går runt och frågar efter sin pappa och springer med sin leksakstelefon och "pratar med pappa".

De är så mycket som snurrar i mitt huvud nu. Vissa dagar känner jag mig totalt värdelös och kan sätta mig och gråta.
Som i tidigare inlägg om funderingar så tänker jag mycket på pappa. Men jag bad honom att dra åt helvete för han bryr sig bara om sin "andra familj", fast han ej har barn med henne. Men iofs hennes barn är ju vuxna och då behöver han inte bry sig. Usch vad jag känner mig elak när jag skriver så, men de är sånt som finns i mitt huvud just nu.
Om han bara kunde bry sig om oss eller iaf mina bröder och visa att han vill träffa dom osv. Och att han vill träffa sitt barnbarn. Men nej han tycker väl att han är för ung för att vara morfar.
Jag vill ha tillbaka pappa som han var innan han träffa sin nuvarande som han har varit tsm med i ca 7 år eller vad de nu är.
Han förändrades när han började träffa henne.
Jag saknar min pappa, men men jag får väl ta de som de är, jag har min mamma och mina syskon och min son.

Ibland kommer tankar upp om att jag vill flytta ner till Skåne, men jag kan inte flytta så långt. Men jag har ju vänner där nere. Skulle bli glad bara jag kom från denna by som jag bor i nu.
Men måste ju bli klar med USK utbildningen först och främst.
Hoppas verkligen att jag klarar de sista till hösten.

Funderar även på att ta kontakt med psykologen igen men jag vet inte. Eller ringa och prata med BVC psykologen som jag skulle träffat i februari men hon kom aldrig och hon skulle fixa ny tid men har inte hört nå av henne sen dess.

Nej nog om mina funderingar nu.
Avslutar detta inlägg med denna bild


Måndag- Bilder från igår eftermiddag

Hejsan!

Här kommer lite bilder från igår eftermiddag när vi gick ut och skulle cykla lite, eller ja Sonny skulle cykla.


Hmm undra vart jag ska ta vägen...


Hmm jag kliver av och går och kollar istället..


Vad ska jag hitta på?!


Kasta stenar i brunnen kan jag ju göra.


Jippie de var kul=)



Och nu har jag hämtat mer:)


Och så fortsätter vi...


Och sen sprang jag därifrån:)


Måndag- min 10:e tatuering

Här kommer en bild på min 10:e tatuering,
dock så är den inte klar än.


Ni som inte ser riktigt vad det är så är de fjärilar och vågor.
Och självklart första tatueringen på överarmen blev detta:)

Måndag- min 10:e tatuering

Här kommer en bild på min 10:e tatuering,
dock så är den inte klar än.


Ni som inte ser riktigt vad det är så är de fjärilar och vågor.
Och självklart första tatueringen på överarmen blev detta:)

Måndag- Härligt väder

Hej på er där ute!

Skriver ett kort inlägg nu då.
Lämnade Sonny på dagis för ca 1 timme sen. Han fick börja elva idag för att jag börjar på em och Henrik ska hämta honom på dagis idag.

Börjar jobba om 4 timmar och innan de ska jag bara ta de lugnt och plocka mammas ögonbryn när hon hör av sig.

Innan vi gick till dagis så var vi över till mamma och jag tog lite nagellack och hoppas på att jag kan låta bli naglarna.
Och nu då väntar jag på att mamma ska höra av sig om att hon kommit hem för hon är på uvs*utvecklings samtal*.

Så när hon hör av sig så ska jag över dit. Men ska packa iordning de jag ska ha till jobbet.

Så vi får se om jag skriver mer idag eller om de bli i morrn.

Tack Henrik för att du ställer upp och hjälper mig<3

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan

Söndag- Strax laga lite mat

Hej igen!

Nu skriver jag lite igen. Gick på en kort promenad med mamma och vi pratade lite och var upp och handlade lite grann så vi skulle kunna laga lite mat.
Och indag så blir det ris och korvstroganoff. Mums.

Ja vad händer efter maten då. Tror vi går ut så Sonny får cykla lite och så ska jag försöka hålla honom vaken tills han ska lägga sig ikväll.

Nej nu ska jag gå och fixa maten faktiskt.

Skriver mer senare kanske kommer in bilder då också.

Puss och kram syns på stan

Söndag- Solen Skiner

Hej på er där ute!

Skriver lite grann igen då.
Jag har fått sovit hela natten med undantag att Sonny kom över till min säng.
Vaknade av att Sonny satt och grejja med något i min säng, trodde klockan var mer än de var . Kl var 6.20 när jag vaknade av Sonny.

Trodde nog kl var mer pga att de var så ljust i rummet.
Så jag klev väl upp vid 6.45 ungefär då satt vi oss och kolla på TV och nu har vi hunnit äta frukost och jag har diskat undan och sitter nu med en kopp kaffe.

Så vad ska vi hitta på idag?
Tror de får bli en promenad lite senare och höra om mamma och resten av familjen ska med ut.
Fast först ska vi klä på oss och så. Och jag ska dammsuga av lite hade jag tänkt mig.
Kanske går och köper oss lite glass då blir Sonny glad.

Nu springer Sonny runt och härjar och kommer emellan åt hit och pekar på sin arm där harn har fått "tatueringar" och han vill ha på benen och magen osv.

Nä nu dags att börja grejja lite här hemma.

Puss och kram syns på stan


Lördag- Kväller

Hej på er där ute!

Nu skriver jag igen fast jag knappt har nå att skriva.
När Sonny vaknade så var vi som sagt upp på byn och handlade lite.
Sen hem och lagade lite mat åt mig, Sonny och A.

Det blev kött och potatisgratäng och gott var de kan jag lova.
Sen var det ju bara att diska undan, igen.
Ja sen efter det så kom Henrik, Richard och Ronja över en vända så Henrik och jag drack lite kaffe.

Och vad hände sen då, jo när dom gick hem så var Sonny vaken ett tag till sen ville han sova så nu har han sovit drygt 1,5 timme och jag har hunnit duscha.
Nu vill jag bara att min huvudvärk ska släppa, men jag får väl ta mig en till treo.

Ja och vad ska man hitta på nu, bara ta de lugnt och hoppas på att huvudvärken släpper.

Nej nu ska jag inte skriva nå mer idag, eller de kanske blir ett till inlägg. Vem vet.

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan

Lördag- Sonny sover middag

Hej på er där ute!

Skriver lite nu då medans Sonny sover middag.
Ja vad har vi gjort inte mycket faktiskt.

Vaknade av att Sonny sparkade och slog mig och drog mig även i håret.
Han är trotsig som bara den just nu och igår och idag så har han varit på världens jävligaste humör *undra vem han har fått de från*
Vi gick över till mamma en sväng men gick efter ca 30 min då Sonny var hur sur och grinig som helst.
Skrek och hade sigoch inget dög åt han.

Hem och lagade lite mat åt honom, men de ville han inte ha förens jag gick ut i från köket då åt han.
Så jag gick in till köket när han hade lugnat ner sig. Efter lunchen så kollade han på TV och somnade så nu sover han.

När Sonny har vaknat så ska vi gå upp på byn och handla lite och hoppas på att det är uppehåll när vi går.


Min tatuering läker jätte fint och så fort de är helt läkt så ska vi fortsätta på den och hoppas på att de inte blev som nu. Blev svullen och fick ett blåmärke, men vi kom på att de var efter att han hade setat med handen och tryckt där när han tatuerade mig.

Nej nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar.
Föresten, vad vill NI läsa om, har NI några frågor?

Puss och kram syns på stan

Fredag- Städat

Hej på er!

Tänkte skriva ett inlägg också.
Ja nu var de fredag igen och jag jobbar inte förens på måndag kväll, men vet ju inte om jag blir utringd något i helgen.

Dagen började kl 7.15, men jag ville sova vidare, men de tyckte dock inte Sonny.
Klev upp och slog på TV:n åt Sonny, men han härjade bara runt och var på dåligt humör.
Eller ja hans humör började när vi skulle äta frukost. Han skrek och skulle inte ha nå. Men tog fram en sked åt honom, han brukar dricka youghurt men som sag så fick han en sked då blev de lite bättre iaf.

Gick till dagis och lämnade honom, skulle egentligen hem och städa direkt men har känt mig nere ett par dagar nu så de blev några tårar när jag kom hem.
Skicka sms till mamma och frågade om hon ville ha sällskap när hon skulle lämna harry hos en som skulle klippa honom så jag blev med dit och sen hem till mamma och drack kaffe och sen följde jag med upp till VC för mamma skulle ta prov.
Passade även på att springa in till barnmorskan och fixa minipiller, så de är bara att hämta ut dom.

Nu har jag börjat känt av pollen allergin, så ska ringa upp till VC nästa vecka så får dom göra allergi test på både mig och Sonny. Fick lov att be lillebrorsan om allergimedicin.
Kliar satan i ögonen och det bara rinner ur näsan och jag nyser, suck.

Aja efter att vi hade varit upp till VC så förljde jag med till mamma igen så jag kunde ta allergimedicinen sen drog jag hem och städade. Dammsugade av och torkade golv.
Så nu är de klart iaf.
Strax så ska jag hämta Sonny på dagis och sen in på affären sen hem, och fundera ut vad man ska äta idag.

funderar på om jag ska skriva en matsedel/lista om de blir lättare och göra så kanske. Så man slipper fundera vad man ska laga för mat och så man vet exakt vad man ska handla hem när man storhandlar.
Aja nog om det nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och sätta mig ute på balkongen ett tag. Inte för att det är så speciellt fint väder idag men relativt skönt eller ja de blåser kallt.

Skriver kanske mer senare om min funderingar jag har nu igen.

Puss och kram syns på stan

Fredag- Bilder

Hej på er!

Här kommer lite bilder från Valborg och lite andra bilder.


Sonny tittar på brasan. Och Harry fick vara med på bild:P


Sonny: Elle (elden)


Majbrasan (dom hade nästan precis satt eld på den när jag fotade.


Stå i taket??


Gott med glass:)


Torsdag- Kväll

Hej igen!

Skriver väl lite till då. Skulle ha fått främmande nu på kvällen, men blev inget får se lite senare om man är vaken då vill säga.
Ja jag blev klar i tvättstugan strax före kl 19. Och när jag var ner och hämtade sista tvätten så trodde jag att hjärtat skulle hoppa upp i halsgropen på mig, fy f*n vad rädd jag blev. Stängde inte dörren ordentligt så hörde jag hur de gick någon i källaren sen rätt som de är så öppnas dörren och jag hoppa till och sa shit. Var bara en som undrade om jag var klar och om hon kunde få tvätt, och de fick hon eftersom jag var klar.

Ja vad ska man hitta på en kväll som denna, trött är jag inte heller.
Sonny somnade kl 19.30 och jag har hunnit duscha och plocka ögonbryna och funderat massor.
Men nu ska jag iaf sätta mig framför TV:n och glo. Sons of Anarchy börjar ju snart=)

Skriver mer imorgon.

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan

Torsdag- Jobbat

Hej på er där ute!

Passar på att skriva ett kort inlägg nu när jag har lite tid över.
Jag vet jag har inte skrivit på ett par dagar nu men men har haft sina anledningar till det.
Det har varit så fint väder och så har jag jobbat idag.

Polen ringde igår och fråga om jag ville jobba idag och självklart så sa jag ja till både i dag och måndag.
Började iaf kl 7 imorse och Sonny kl 6.30. Trodde jag skulle ha svårt att komma upp imorse men typ flög upp ur sängen. Och vi var klara redan 5.55 med att ha klätt på oss och bäddat sängen.

Gick till dagis typ 6.20 och var där när dom öppnade. Och jag var på jobbet 6.50.
Och dagen har rullat på med fart.
Så när jag slutade så var det bara att skynda hem och börja i tvättstugan som började kl 14 och då slutade jag jobba.

Aja nästan klar i tvättstugan nu iaf. En maskin kvar efter dessa som jag körde igång för en halv timme sen.

I förrgår kväll så blev jag tatuerad på över armen så den var min 10:e tatuering då. Men bild kommer när den är helt klar om jag kan hålla mig tills dess.

Nej nu ska jag fortsätta här.

Puss och kram syns på stan

Tisdag- 1 Maj

Hej på er där ute!

Nu får de bli ett kort inlägg bara.
Kvällen igår var riktigt trevlig, med familj och vänner.
Men kallt blev de fötterna var som isbitar och kall i hela kroppen.

Sonny tyckte de var jätte kul att kolla på majbrasan. Han satt och skrek "elden". Och oj och wow när dom började med fyrverkerierna.
Och tvärslockna när vi kom hem strax efter tio. Och själv kom jag i säng efter kl 1. Kollade på två avsnitt av SoA som jag har missat.

Vaknade kl 8.30 och upptäckte att jag hade ett missat samtal och såg att de var polen som har ringt *shit* tänkte jag jag har alltså kunnat få jobba idag.

Men men får ringa imorrn och höra om de finns nå jobb åt mig:)

Nej nu ska jag dricka ur mitt kaffe sen ska vi ut på en promenad.

Puss och kram syns på stan

RSS 2.0