Skriver ett kort inlägg

Hej på er där ute!!

Nu var de ett tag sen jag skrev här på bloggen, men känner att jag inte har tid nu när jag har praktik. Är så trött när jag kommer hem på eftermiddagarna.
Men men blir kanske bättre på att skriva.

På måndag så är de tredje veckan på parktiken och själv så tycker jag att det har gått jätte bra hittills. Idag fick jag gå med sköterskan och fick se hur de går till med insulin osv.
Väldigt intressant.

Sonny han börjar bli förkyld men inte så mycket än så länge. Idag var det fotografering på dagis så nu längtar jag tills jag får hem bilderna.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att två av mina bröder ska komma hem, för en av dom har förmodligen ingen nyckel och den andra ska ha pengar av mig.

Ja vad ska man skriva mer då, ska kanske på föräldramöte på dagis ikväll, men jag vet inte än.

Aja skriver förhoppningsvis mer ikväll.

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan

Hallå!!!

Hej på er där ute!

Var ett tag sen jag skrev nu, men har inte riktikgt haft orken att skriva.
Men så kan de ju vara ibland. I helgen har det varit lugnt här hemma vi tvättade lite i lördags.
Sen på eftermiddagen så kom Henrik och Bosse och åt med mig och Sonny. Och efter det hände det inte så mycket mer här hemma.

I mådags så började jag på praktiken. Jobbade då 14.30 till 20.30. Igår blev det 7.30 till 16.00. Och jag känner mig helt slut i min kropp. Men idag är jag ledig, sen jobbar jag torsdag och fredag ledig lördag jobbar söndag.

Känns faktiskt skönt att ha något att göra trots att det är lite jobbigt, men jag är inte van riktigt.
Om ett par timmar så ska jag till sjukgymnasten en sväng sen blir det att hämta min älskade son på dagis.

Sen har jag ingen aning om vad som händer.

Men jag skriver kanske mer ikväll om jag orkar..

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta.

Puss och kram syns på stan

Fredag

Hej på er där ute!

Nu skirver jag lite igen då. Gårdagen såg ut så här, gick och lämnade Sonny på dagis och sen hämtade jag mitt schema för praktiken (börjar på måndag). Efter jag hade hämtat schemat så gick jag till mamma en sväng. Sen hade jag planerat att gå till skolan på eftermiddagen. Kommer till skolan och dom hade haft lektion på förmiddagen (jag som inte hade kollat schemat). Men men gick ju bra ändå.


Så jag gick hem en sväng innan jag skulle hämta Sonny på dagis, satt nästa och halv sov vid datorn så jag tänkte att jag skulle sova en stund innan också. Men jag lyckades inte somna. Men men, Sen hämtade jag Sonny sen när vi kom hem så fick jag mess av en kompis som ville komma förbi en sväng. Så vi hade besök ett tag.

Sen hände inte så mycket mer igår.

Idag så gick jag och lämade Sonny på dagis kl 8, sen gick jag hem och åt frukost sen satte jag igång med städningen.
Och de blev klart på 1 timme så nu ska jag ta det lugnt fram tills jag ska hämta Sonny på dagis och sen ska vi njuta av helgen som är.

Och imorgon står tvättning på schemat för oss mellan kl 7-14.

Aja jag skriver mer senare då kommer de upp nya bilder på min älskade son.

Puss och kram syns på stan


Kaffe är gott:P

Hej på er där ute!

Skriver ett till inlägg då medans jag ändå håller på. Just nu sitter jag med fjärde koppen kaffe. Och har precis ätit lite också. Blev rostbiff och potatis sallad. Gott som bara den.

Imorse vid halv nio så var jag upp på vårdcentralen och tog några prover som jag skulle ha tagit redan i våras, men har inte riktigt känt för att göra det. Med idag blev det gjort iaf. Kommer inte ihåg vilka prover det var. Men jag skulle vara fastande iaf.

Igår hade jag Sonny hemma för jag misstänkte att han hade fått vattkoppor så igår eftermiddag ringde jag vårdcentralen och bad att någon skulle kolla detta på honom, men då skulle distriktsköterskan ringa upp mig idag, men hon har inte ringt än.
Men upptäckte i morse att prickarna var borta, så idag fick han gå till dagis.

Och jag är förkyld som bara den, inte så jätte roligt kan jag säga men man har ju en massa som måste göras ändå.
Snart är det dags att hämta min älskade son på dagis.

Så jag skriver mer ikväll förhoppningsvis beroende på vad klockan blir när jag skickat in arbetena till läraren.

Puss och kram syns på stan


Pluggat 2 timmar

Hej på er där ute!

Nu har jag pluggat i ca två timmar, men nu måste jag vänta så jag får in office paketet på min dator så jag kan skriva det på datorn och skicka in de till läraren. Jippie.

Går bättre än jag trodde de skulle göra att plugga, men lite drygt är de när man är förkyld och inte har någon ork i kroppen, men det är ett måste iaf.

Men det blir inskickat ikväll förmodligen hoppas på de iaf.

Jo en sak som vi fick från skolan för ett par veckor sen är vi skrev på sekretessförbindelsen.
Vi fick en dikt som heter TYSTNADSPLIKT.

Om din vän vet du inte mycket.
Om din arbetskamrat vet du inte mycket.
Om vin service/vårdtagare vet du mycket.
Du har läst, sett och hört.
Det hör till tjänsten att veta.
Det kan ha med döden att göra.
Eller med livet, och modet att leva.
Om att kämpa, i dagar- nätter- år.
Det du fått veta är inte ditt, det har du bara lånat
för att kunna hjälpa och vårda.
Det du lånat skall du återlämna- oförbrukat-
till den som kanske inte annat än äger än detta-
om sitt eget jag.
ALDRIG får du berätta vad du vet om den
vars innersta hemlighet du lärt känna i tjänsten.
Du har lovat att inte berätta.
DU HAR TYSTNADSPLIKT.


Bra eller hur??


R.I.P Dacke Eriksson

I dag blir det ett inlägg om en vän till familjen som dog natten till igår av Akut Leukemi.
Alla mina tankar går till hans Dotter.
Jag har känt Dacke i ca 7 år och har bara bra och roliga minnen av honom. Varje gång jag träffade honom så var han alltid glad, tror inte jag har sett honom sur/arg någon gång.

En riktig rocker var Dacke. Härlig hes röst när han sjöng.
Ja vad mer kan man skriva om honom.
Han kommer alltid vara saknad och älskad av många.






R.I.P
Dacke Eriksson
1962-02-17
2011-10-06

Vi kommer aldrig glömma Dig Dacke
Du är saknad och älskad av många!

Vi ses där uppe se:)


Tankar kring mitt liv....

Hej på er där ute!

Lite tankar kring mitt liv tänkte jag skriva om nu.
Tänkte börja från högstadiet. Höstlovet mellan 6an och 7an så flyttade vi upp till Dalarna från skåne. I skåne bodde vi ca 3 år har jag för mig. Iaf första året i högstadiet var ganska kul förutom att jag blev mobbad pga min dialekt (blandad dialekt), dom som mobbade mig var inte svenskar. Lärarna brydde sig inte om det eller det blev väl ett litet möte med rektorn. Men sen hände inte något mer med de, slutade med att jag satt på lektion och grät en gång. Det var inte kul. Men efter den lektion så slkog jag den ena killen på rasten (han slutade mobba mig). Lärarna sa inget trots att dom gick förbi. 2 veckor senare så slog jag den andra killen (han är 1 år äldre än mig). Han slutade också mobba mig efter det. Är det verkligen meningen att man ska ta till "våld" för att folk ska sluta mobbas?

Sen gick det bra fram tills de att mamma och pappa skilde sig (nu tänker jag inte ens på det är glad att dom skilde sig). Men iaf när dom skilde sig började jag skolka och röka. Skolkade ganska mycket halva 8an och halva 9an. Men lycklades plugga upp betygen när jag flyttade hit till Smedjebacken och gick sista halv året i högstadiet här. Lyckades även komma in på barn och fritids programmet och tog studenten 2008. Visst var det som en berg och dalbana men jag klarade av gymnasie också.

Efter gymnasiet flyttade jag till Sandviken i princip helt. Hande andressen kvar hemma hos mamma. 2009 flyttade jag och den killen jag var tillsammans med då upp till Kramfors. Men bodde bara där i 5 dagar sen fick jag reda på att han inte hade känslor för mig längre så jag packade det viktigaste och tog tåget hem.

Kändes skönt att komma hem eftersom jag kände att det var dumt att flytta. Kommer hem och bor hos mamma. Sökte till skolan igen för att utbilda mig till undersköterska.

Den 18 november 2009 köpte jag ett graviditets test, när jag hade gjort det ringde min lärare och sa att jag hade kommit in på skolan. Jag blev jätte glad (äntligen får jag något att göra igen) var min tanke.
När vi kom hem efter att ha varit i Ludvika under dagen (alltså jag och mamma) så skyndade jag mig in på toa och gjorde graviditets testen. Och det visade posetivt på engång. Visade mamma och jag var så glad att jag började gråta.
Både mamma och min lillebror Henrik var hemma. Och dom blev glada dom med.
Visste direkt att jag ville behålla barnet, men hade tankar om att göra abort men de skulle jag aldrig klara av.

Januari 2010 så flyttade jag till min första egna lägenhet inte långt från mamma (en trappa ner haha).
Men glad att ha eget det var jag. Och under graviditet så blev jag, ja vad ska man säga, städade i princip hela tiden.

Började i skolan februari 2010 och klarade det galant förutom praktiken. Ja vad ska man säga mer om det.
Hade en bra graviditet iaf.

Nu fram till Juni, fick komma på ett tillväxt UL och kolla hur min son växt. Då upptäckte barnmorskan att han låg i sätesbjudning, men sa att han kanske vänder på sig. Efter någon vecka var jag till min barnmorska och hon kände men han låg fortfarande i sätesbjudning.
Fick tid till förlossningen där dom skulle försöka vända på honom, dom försökte 2 gånger men, han var envis han ville ligga i sätesbjudning.
Jag fick välja naturlig förlossning eller kejsarsnitt. Valde faktiskt planerat kejsarsnitt.
Fick en tid till kejsarsnittet och dom sista veckorna var väldigt långa måste jag säga.
Och nervös var jag, men vilken upplevelse det var (blev lite ledsen eftersom jag inte fick min son på bröstet), mamma var med på förlossningen och både jag och mamma började gråta av lycka.

Nu lite längre fram 3 veckor efter min förlossning var jag med om en bilolycka. Föraren somnade och jag sov jag med. Men jag tackar för att min son var hemma hos sin morfar Bosse då.
Jag klarade mig bra faktiskt, visst kan jag få flashbacks men det är bara att fortsätta leva, det var inte min tur den gången.

Januari 2011 så flyttade jag och min son till en 3a inne i smedjebacken och vi trivs jätte bra. Sonny går på dagis och jag pluggar så jag blir färdig undersköterska någon gång och som de ser ut nu så är jag klar i december.

Men jag kan tänka så här när jag är ute och går: på två år har jag hunnit med mycket eller kanske inte mycket, men jag har fått barn, jag ska plugga klart och vi bor i en 3a. Visst jag är ensamstående men jag har klarat mig hittills. Jag får hjälp av mamma när jag behöver.
Jag älskar mitt liv trots att man har dåliga dagar ibland.
Och jag älskar min son mest av allt på denna jord. Och jag älskar min mamma och hennes man(han är som en pappa för oss) och jag älskar mina syskon.

Men det var allt jag hade nu.

Puss och kram syns på stan


Onsdag redan?

Hej på er där ute!

Passar på att skriva lite nu då.

I måndags så tatuerade min lillebror mig igen. Blev två rosor under nyckelbena fast lite längre ut. Men dom belv inte helt klara då, eftersom pedalen till maskin gick sönder. Så jag har en ros som bara har konturerna och den andra rosen är halvt färglagd. HMM ser lite mysko ut, men så fort han får hem nya grejjer så ska han fixa det på mig.
Så här ser den ena rosen ut iaf:

Det gjorde lite ont men inte så ont som jag trodde de skulle göra.


Aja iaf, igår så var jag i skolan*jippie*. Kul när man redan har hört de som läraren pratar om. Jag har gjort den kursen innan men det var lite som jag inte fick godkänt i så det ska jg fixa nu och då måste jag gå på alla lektioner och så måste jag klara praktiken.

Nu på morgonen har jag plockat, dammsugat och torkat av golvena. Och diskat som jag göra varje dag. Sonny ska vara på dagis tills kl 15 idag. Så jag ska bara ta det lugnt nu tills jag ska hämta honom sen går vi upp till mamma/mormor en stund.
Ja vad mer då ? Inget speciellt som jag vet nu iaf.


Jo nu kom jag på det jag skulle skriva också, Natten till måndagen så sov Sonny hela natten utan att han ville ha välling, skönt var det att sova ut ordentligt, natten tills igår vaknade han vid 4 tiden och då fick han lite välling inte mycket då.
Och igår kväll somnade han kl 19 och sov till 6.55 utan att vakna en enda gång. Känns helt sjukt när man är van att vakna på nätterna. Men fruktansvärt skönt att få sova dom timmarna utan att  vakna. Så man känner sig ju lagomt utvilad om man säger så.


Aja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så jag skriver kanske mer ikväll:)

Älskar min underbara son av hela mitt hjärta<3

Puss och kram syns på stan


Bilder från kryssningen=)

Hej på er där ute!

Här kommer lite bilder från kryssningen.


Morbror Richard sitter med Sonny i väntan på bussen.


 Sonny sov en halvtimme vid mormor på bussen.



En riktigt glad kille strax efter detta så somnade han, eftersom han bara sov en halvtimme på hela dagen. Men somnade runt 21.


Skönt att sova:)



Spelar för fulla muggar


Suddig bild, men man ser ju att han står och spelar iaf:P


Bosse och Philip spelar också:P


Mamma också:P


Mamma och Bosse


Uppe på sundeck Henrik glad som bara den



Min älskade underbara son.



OJJ vilken suddig bild. Aja iaf så är det Henrik och Sonny i bollhavet.


Köra bil är grejer de.


Motorcykel med för den delen:P


Haha och jag fanns med på kameran också


Fint


Såg att Henrik somnade på bussen på väg hem sittandes så här.

Okej då har det kommit upp lite bilder nu iaf.

Puss och kram syns på stan


Från laptop till stationär dator

Hej på er där ute!

Som ni ser så har jag bytt till en stationär dator. Känns helt sjuk när man är van med att ha en laptop. Men denna dator är mycket bättre än laptopen.

Känns bara konstigt. Men nöjd blev jag iaf. Var och köpte den igår, kostade mig under 1000 lappen.
Så då var de värt de.
Men iaf jag skriver lite senare igen och då kommer det även bilder från kryssningen.

Puss och kram syns på stan


RSS 2.0